Je wenkbrauwen zijn niet alleen een belangrijk onderdeel van je gezicht.  Ze doen ook veel voor je uitstraling. Je bent niet helemaal tevreden over je wenkbrauwen. Daarom besluit je om te kiezen voor Wenkbrauwen epileren Den Bosch. Je weet dan zeker dat je wenkbrauwen goed behandeld worden. Door de behandeling worden ze voller, mooier en sprekender. Desgewenst kunnen je wenkbrauwen tijdens de behandeling voorzien worden van een kleurtje. de henna die gebruikt wordt om de wenkbrauwen te kleuren hecht zich 1 week aan de huid en 2 weken aan de haartjes. Je hoeft dus 2 weken niets aan je wenkbrauwen te doen. Je kunt overigens ook kiezen voor de Henna Expres behandeling. De daarbij gebruikte henna hecht tot 2 weken aan de huid en tot 6 weken aan de haartjes. Wil je een afspraak maken om je wenkbrauwen te laten epileren? Neem dan contact op via de op de website vermelde gegevens of vul het formulier in.

Het grote effect van wenkbrauwen epileren

Wellicht heb je nog nooit je wenkbrauwen laten epileren. Dan weet je niet hoe groot het effect kan zijn. Het epileren van je wenkbrauwen geeft je gezicht meer karakter. Bovendien zijn je wenkbrauwen, zoals al eerder opgemerkt, erg belangrijk voor je uitstraling. Door je wenkbrauwen te epileren en de haartjes te verven wordt het effect ongetwijfeld nog groter. Het effect van de behandeling is duidelijk zichtbaar. Mensen die hun wenkbrauwen hebben laten epileren zijn erg blij met hun wenkbrauwen.

Een vorm van permanente make-up

Wellicht wil je langdurig niets meer aan je wenkbrauwen laten doen. Aangeraden wordt om dan te kiezen voor een behandeling microblading. Je kiest dan voor een vorm van permanente make-up. Bij deze behandeling worden er met een dun mesje dunne hairstrokes in de huid gemaakt. Die hairstrokes worden gevuld met inkt. Het resultaat is een heel natuurlijk effect dat wel tot een jaar blijvend is. Door te kiezen voor deze behandeling heb je echt langdurig geen omkijken meer naar je wenkbrauwen.