Door voeding, levensstijl en het verouderingsproces worden tanden soms verkleurd en donkerder. Constante consumptie van alcohol, koffie, thee, wijn en roken zijn de belangrijkste redenen waarom tanden hun helderheid verliezen. Soms zijn het medicijnen die dit bij kinderen veroorzaken en in andere gevallen zijn deze vlekken erfelijk. In deze gevallen is het noodzakelijk om uw tanden te laten bleken.

Tanden bleken

Er zijn verschillende redenen waarom u uw tanden zou moeten laten bleken in Rotterdam. Er zijn twee soorten tandverkleuringen: extrinsieke en intrinsieke. Extrinsieke verkleuring ontstaat aan het oppervlak van de tanden als gevolg van blootstelling aan gekleurd voedsel, drank en tabak. Ze zijn oppervlakkig en vereisen niet noodzakelijk Tanden bleken.

Wat veroorzaakt tandverkleuring?

Intrinsieke verkleuringen daarentegen worden direct in de tanden gevormd en ontstaan als gevolg van trauma, veroudering, blootstelling aan bepaalde mineralen en geneesmiddelen, en de ophoping van tandsteen en tandplak tijdens de vorming van de tanden. Onjuiste verzorging van de tanden kan ook leiden tot intrinsieke verkleuring. Tanden bleken is de juiste keuze in deze gevallen.
Tandenbleken verwijdert verkleuringen van glazuur en dentine met een gel op basis van waterstofperoxide. Gezonde en witte tanden zijn essentieel voor een perfect gebit. Wilt u zich goed voelen en vooral zelfvertrouwen krijgen met een stralende lach? Wilt u er jonger uitzien dan uw leeftijd? Dan heb je Tanden Bleken Rotterdam nodig.

Gezonde, witte tanden zijn de sleutel tot een mooie glimlach. U kunt uw Tanden Bleken Rotterdam laten doen in een tandartspraktijk (intrinsiek of extrinsiek) of door gewoon uw tanden te poetsen (extrinsiek). Het is essentieel om je tanden te laten behandelen. In-office bleken, thuis bleken met een mondstuk en thuis bleken in een mondstuk zijn de drie technieken van Tanden Bleken Rotterdam.