Haar is een van de essentiële onderdelen om er mooi uit te zien. Een slecht kapsel kan je dag en uiterlijk verpesten. Aan de andere kant kan een goed kapsel je aantrekkelijker en zelfverzekerder maken. Maar het vinden van het perfecte kapsel is niet eenvoudig omdat het sterk afhankelijk is van jouw uiterlijk en gezichtsvorm. Het is altijd beter om een ​​expert te raadplegen voordat je jouw haar gaat stylen. In deze post ken je de top vijf kapseltips van een deskundige haarstylist Hoogvliet.

Denk niet te lang na:

Allereerst: denk niet te lang na. Haar stylen is geen situaties van leven en dood. Als je van meerdere kapsels houdt, probeer ze dan allemaal. En vind de beste die het beste bij je past. Experimenteren met haar is leuk en het geeft je veelzijdigheid. Als je de juiste hebt gevonden, kun je dezelfde stijl blijven doen.

Begrijp je haar:

Inzicht in jouw haar is de eerste stap om het perfecte kapsel voor je te kiezen. Is je haar fijn of dik? Als je jouw haartype kent, kan je het juiste kapsel voor je kiezen. Dit zal je ook helpen om te kiezen tussen een borstel of verwarmingsgereedschap.

Maak een voorbeeldfoto:

Als je naar de salon gaat, maak dan een voorbeeldfoto van je favoriete kapsel. Als je dat doet, zal jouw haarstylist duidelijk jouw behoeften begrijpen. Communiceer duidelijk met de haarstylist om de beste output te krijgen. Stel je haarstylist voor om je haar te stylen op basis van je haartype.

Omarm je natuurlijke textuur:

Steeds meer mensen omarmen hun natuurlijke haartextuur. Dat zou jij ook moeten doen. Als je krullend haar hebt, gebruik dan producten die geschikt zijn voor krullend haar. Als je dik haar hebt, moet je relevante producten gebruiken.

Gezond dieet:

Om een ​​mooi kapsel te maken, heb je mooi haar nodig. Een gezonde voeding is nodig om mooi haar te hebben. Eet meer fruit, groenten en eiwitrijk voedsel om je haar gezond, glad en zijdezacht te maken. Vergeet niet veel water te drinken.

Kapsel is niet alleen het kiezen van het juiste kapsel. Je moet ook een paar andere dingen doen en voor je haar zorgen.